Stort rejseudbud til erhvervsrejsende og høj aktivitet på cargosiden gør, at Billund Lufthavn nu kalder sig for centrum for dansk luftfart. Midlertidigt lidt længere nede på landkortet er vores egen kommunalt ejede lufthavn centrum for ingenting og dog for offshoreflyvning. Men ellers sker der ikke meget i Esbjerg Lufthavn.

Potentialet er der Lufthavnen er rustet til de helt store charterflyvninger, men det kræver en kommune, der er villig til at tage styringen med en international lufthavn, og med en blå borgmester, kan jeg se det ske.Indenrigsflyvning til København står højt på min ønskeseddel, og det BØR da være muligt!

Derudover synes jeg, Esbjerg Lufthavn bør være repræsenteret med nogle flyvninger til de store HUBS i Europa. Amsterdam, London og Frankfurt am Main er blot nogle af de flyvninger, der ville give os forbindelse til hele verden….men endnu bedre; det ville give hele verden forbindelse til Esbjerg.

Next articleFlere værnemidler til frontlinien tak !